När du vill ha boende på Gotland med självhushåll och det lilla extra

Hos oss på Strandvägens Pensionat i pittoreska Västergarn på Gotland hittar du strandnära boenden med  två till tio bäddar från maj till november varje år. Kronholmens vackra golfbana ligger t ex bara 3 km härifrån. Vi hoppas snart få tillfälle att välkomna Er, så ta gärna kontakt för en bokning av ett boende som passar. Fördelaktiga priser för kortvecka/weekend under för- och eftersäsong.

 

Objekt slutstädning:

Matsalen

Högsäsong  v 27-32 - 9 500
Övrig tid maj-november - 6 000
Pris - 1000

Ingenjörs villan 

Högsäsong  v 27-32 - 5 000
Övrig tid maj-november - 2 700
Pris - 550

Röda Stugan

Högsäsong  v 27-32 - 4 500
Övrig tid maj-november - 2 400
Pris - 500

Blåhammar Uppe

Högsäsong  v 27-32 - 5 000
Övrig tid maj-november - 2 700
Pris - 550

Blåhammar Norra

Högsäsong  v 27-32 - 4 000
Övrig tid maj-november - 2 400
Pris - 425

Blåhammar Södra

Högsäsong  v 27-32 - 4 000
Övrig tid maj-november - 2 400
Pris - 425

Bysen

Högsäsong  v 27-32 - 4 200
Övrig tid maj-november - 2 400
Pris - 450

Lillstugan

Högsäsong  v 27-32 - 3 000
Övrig tid maj-november - 1 800
Pris - 300

Övriga tjänster

Bäddlinne och handdukar
100kr/set

Spjälsäng inkl. nytvättad kudde, täcke, madrasskydd
150 kr

Barnstol
100kr

2 tennisracket och bollar
40kr/timme

 

 

 

Matsalen

10 bäddar, 5 rum

Entré och hall i markplan. Övervåning med tio bäddar fördelat på fyra separata sovrum, kök - matplats - vardagsrum med TV (öppen planlösning). Trägolv. 2 x WC/dusch. Rymlig möblerad balkong med havsutsikt. Ej rökning inomhus. Ej husdjur i detta boende. Kronholmens golfbana 2 km norrut. Fördelaktiga priser även kortvecka/weekend under för-och eftersäsong. Kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare.

Bytesdag: måndag

Ingenjörsvillan

5 bäddar, 3 rum

Stuga bestående av två sovrum och totalt fem bäddar: en s.k. familjesäng d.v.s. våningssäng med en grandlit nertill (120 cm) och en enkelsäng uppe i det ena och en våningssäng och en enkelsäng i det andra. Liten hall och kaklad dusch/WC. Storstuga med köksmöbel, TV-hörna och välutrustat kök inkl. diskmaskin. Trägolv. Egen trädgårdsmöbel. Ingen rökning inomhus. Husdjur ej tillåtna i detta boende. Kronholmens golfbana 2 km norrut. Fördelaktiga priser även under kortvecka/weekend under för- och eftersäsong. Kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare.

Bytesdag: måndag

Röda Stugan

4 bäddar, 2 rum

Stuga för två till max fyra personer. Ett sovrum med enbart sängar i två våningar och en byrå. En av sängarna nertill är en s.k. grandlit om 120 cm. Kaklad WC/dusch och ett välutrustat men litet kök förutom diskmaskin. Allrum med TV-hörna och köksmöbel. Trägolv. Förstukvist och egen utemöbel. Husdjur välkomnas. Ej rökning inomhus. Kök med kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare.

Bytesdag: måndag

Blähammar Uppe

2 rum, 3 bäddar

Övervåning i Blåhammarhuset för 3 personer. Sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng. Vardagsrum med TV och havsutsikt. Kaklad dusch/WC samt ett välutrustat kök (utan diskmaskin) och köksmöbel. Utvändig trappa. Egen utemöbel i trädgården. Ej rökning inomhus. Ej husdjur. Kronholmens golfbana 2 km norrut. Fördelaktiga priser även kortvecka/weekend under för- och eftersäsong. Kök med kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare.

Under vintern 2015 kommer boendets standard att höjas genom div. förbättringar vad gäller färg, köksskåp, diskmaskin och byte av möbler i sovrum, vardagsrum och kök.

Bytesdag: måndag

Blahammar Norra

2 rum, 5 bäddar

En av de spegelvända lägenheterna nere i huset har två separata sovrum med totalt fem bäddar. Ett sovrum med en dubbelsäng och TV samt ett med en våningssäng och en enkelsäng. Hall och ett litet kök utrustat med det mesta förutom diskmaskin, samt köksmöbel. Trägolv i hela boendet. Egen utemöbel. Fräsch dusch/WC i huvudbyggnaden bredvid, ca 18 meter bort. Ej husdjur i detta boende. Ej rökning inomhus. Kök med kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare.

Bytesdag: måndag

Blähammar Södra

2 rum, 4 bäddar

En av de spegelvända lägenheterna nere i huset har två separata sovrum med totalt fyra bäddar, två separata sängar i det ena och en dubbelsäng i det andra med TV. Hall, ett litet kök med köksmöbel som är utrustat med Kök med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare ej diskmaskin. Trägolv i hela boendet. Egen utemöbel. Fräscha centralduschar/WC i huvudbyggnaden bredvid, ca 20 m bort. Ej husdjur i detta boende. Ej rökning inomhus.

Bytesdag: måndag

Bysen

2 bäddar, 1 rum

Fräsch stuga om 24 m2 fördelat på ett större rum och en kaklad WC/dusch. Familjevåningssäng, garderober, köksmöbel, TV och ett välutrustat kök i vinkel med bl.a. diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys, spis, ugn och kaffebryggare. Egen utemöbel.

Bytesdag: måndag

Lillstugan

3 bäddar, 1 rum

Liten stuga för max tre personer om 15 m2. Ett rum med en s.k. familjesäng; d.v.s. en grandlit nere med en enkelsäng ovanför, köksmöbel samt TV. Välutrustat litet kök med spis/ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare, dock ej diskmaskin. Varm- och kallvatten. Parkettgolv. Egen utemöbel. Centraldusch/WC i huvudbyggnad ca 10m. Husdjur tillåtna. Ej rökning inomhus. Fördelaktiga priser under för- och eftersäsong, även weekend/kortvecka.

Objekt slutstädning Högsäsong  v 27-32 Övrig tid maj-november Slutstäd pris
Matsalen 10 000 6 000 1 200
Ingenjörsvillan    5 500 2 700    600
Röda stugan   4 900 2 400    550
Blåhammar Uppe   5 000 2 700    600
Blåhammar Norra   4 000 2 400      500
Blåhammar Södra   4 000 2 400    500
Bysen   4 200 2 400    450
Lillstugan   3 000 1 800    300

 

Övriga tjänster

Uthyrning av:

Bäddlinne och handdukar 100kr/set
Spjälsäng inkl. nytvättad kudde, täcke, madrasskydd 150 kr
Barnstol 100kr
2 tennisracket och bollar 40kr/timme

 

Matsalen

10 bäddar, 5 rum

Entré och hall med klinkers i markplan. Övervåning med tio bäddar fördelat på fyra separata sovrum, kök - matplats - vardagsrum med TV (öppen planlösning). Köket innehåller bl a kyl och frys, spis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare mm. Trägolv i alla sovrum. 2 likvärdiga, nyrenoverade och kaklade WC/dusch. Rymlig, nymöblerad balkong med havsutsikt. Egna grillar finns att använda nedanför boendet. Ej rökning inomhus. Ej husdjur i detta boende. 

Bytesdag: söndag under högsäsong

Blåhammar Norra

5 bäddar, 2 rum

En av de spegelvända lägenheterna nere i huset har två separata sovrum med totalt fem bäddar. Ett sovrum med en dubbelsäng och TV samt ett med en våningssäng och en enkelsäng. Ett litet kök med köksmöbel utrustat med kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare. Trägolv i hela boendet. Egen utemöbel. Fräsch dusch/WC i huvudbyggnaden bredvid, ca 18 meter bort. Ej husdjur i detta boende. Ej rökning inomhus.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Ingenjörsvillan

5 bäddar, 3 rum

Stuga bestående av två sovrum och totalt fem bäddar: en dubbelsäng i det ena sovrummet och en våningssäng och en enkelsäng i det andra. Kök utrustat med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare mm samt en matmöbel, vridbar LcdTv och ett par fåtöljer. Liten hall och en kaklad dusch/WC. Trägolv. Egen utemöbel och grill. Ingen rökning inomhus. Husdjur ej tillåtna i detta boende.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Blåhammar Södra

4 bäddar, 2 rum

En av de spegelvända lägenheterna nere i huset har två separata sovrum med totalt fyra bäddar, två separata sängar i det ena och en dubbelsäng i det andra med TV. Ett litet kök med köksmöbel som är utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare. Trägolv i hela boendet. Egen utemöbel. Fräscha centralduschar/WC i huvudbyggnaden bredvid, ca 20 m bort. Ej husdjur i detta boende. Ej rökning inomhus.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Röda Stugan

4 bäddar, 2 rum

Stuga för två till max fyra personer. Ett sovrum med enbart sängar i två våningar och en byrå. En av sängarna nertill är en s.k. grandlit om 120 cm. Köket innehåller kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare. Kaklad WC/dusch. Allrum med TV-hörna och köksmöbel. Trägolv. Förstukvist, torkvinda, egen utemöbel och grill. Husdjur välkomnas. Ej rökning inomhus.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Bysen

2 bäddar, 1 rum

Fräsch stuga om 24 m2 fördelat på ett större rum och en kaklad WC/dusch. Välutrustat kök i vinkel, utrustat med bl a diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys, spis, ugn, vattenkokare och kaffebryggare. För övrigt finns en köksmöbel och en dubbelsäng på 160 cm, garderober och TV/DVD. Trägolv resp klinkers. Egen utemöbel och torkvinda. Här välkomnar vi husdjur. Ej rökning inomhus.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Blåhammar Uppe

3 bäddar, 2 rum

Nyligen renoverad övervåning i Blåhammarhuset för 3-4 personer. Sovrummet har en dubbelsäng och en enkelsäng samt balkong i söderläge. Ett välutrustat kök med bl a kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och en köksmöbel. Vardagsrum har en skinnmöbel, LcdTV och havsutsikt. Kaklad dusch/WC. Utvändig trappa upp till själva lägenheten. Ej rökning inomhus. Ej husdjur. Egen grill finns i markplan.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Lillstugan

2 bäddar, 1 rum

Liten stuga för max tre personer om 15 m2. Ett rum med en s.k. familjesäng; d.v.s. en grandlit nere med en enkelsäng ovanför, köksmöbel samt TV. Välutrustat litet kök med spis/ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, grill, vattenkokare, dock ej diskmaskin. Varm- och kallvatten. Parkettgolv. Egen utemöbel. Centraldusch/WC i huvudbyggnad ca 10m. Husdjur välkomnas. Ej rökning inomhus.

Bytesdag: söndag under högsäsong

Bokningsinformation

Vecka\Boende Matsalen Ingenjörsvillan Röda Stugan Blåhammar Uppe Blåhammar Norra Blåhammar Södra Bysen Lillstugan
18 Ledigt Ledigt Bokat Ledigt     Ledigt  
19 Ledigt Ledigt Bokat Ledigt     Ledigt  
20 Ledigt Ledigt Bokat Ledigt     Ledigt  
21 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
22 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
23 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
24 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
25 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
26 Ledigt Ledigt Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Bokat Ledigt
27 Bokat Bokat Bokat Ledigt Bokat Bokat Ledigt Ledigt
28 Bokat Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
29 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Bokat Ledigt
30 Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Bokat Ledigt
31 Bokat Bokat Bokat Ledigt Bokat Ledigt Bokat Ledigt
32 Ledigt Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
33 Ledigt Bokat Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
34 Ledigt Bokat Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
35 Ledigt Ledigt Bokat Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
36 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt  Ledigt Ledigt
37 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt

Ledigt

Ledigt
38 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
39 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
40 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt     Ledigt Ledigt
41 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt     Ledigt Ledigt
42 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt     Ledigt Ledigt
43 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
44 Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
                 

 

Ring oss 0498245259